Reklamı Kapat

Watsap Yazışmalarını Halka Anlatacak

Watsap Yazışmalarını Halka Anlatacak

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, kendisi aleyhinde yapılan watsap konuşmalarını tek tek çerçeveletip halka anlatıyor.

Yaklaşık bir hafta önce Ak Parti Gençlik Kolları üyelerinin watsap konuşmaları medyaya sızdı, grupta yapılan konuşmalarda 'fake hesaplar açıp Oprukçu'ya yorumlar yapılması' emri dikkat çekiyor.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu ise, watsap konuşmalarını tek tek çerçevelettirerek gittiği yerlerde anlatıyor.

Kimin ne yazdığını vatandaşlar ile paylaşan Hüseyin Oprukçu, “Bakın fake (sahte) hesaplar ile üzerimize gelmeye çalışıyorlar, bu konuşmalarda emirleri verenlerin  'fake hesaplardan saldırın' talimatları da gayet açık ve net, ben bu yazışmaları değerli hemşehrilerimizin takdirine bırakıyorum, her yerde anlatmaya devam edeceğim, baktılar ki Hüseyin Oprukçu halkın büyük bir teveccühü ile karşılaştı hemen yıpratma yollarına gidiyorlar, oluşturdukları algılar ile vatandaşımızın kafasında soru işaretleri oluşturmaya çalışıyorlar, ama biz biliyoruz ki halkımız yapılanları görüyor ve ona göre değerlendiriyor, ne yaparlarsa yapsınlar yılmayacağız” ifadelerini kullandı.

PEKİ, YAZIŞMALARDA NELER VAR? 

Medyaya sızan watsap konuşmalarında Gençlik Kolları Başkan ve Başkan Yardımcılarının da aralarında bulunduğu üyeler Oprukçu hakkında fake hesaplardan paylaşım yaptıklarını, engellenen hesaplar yerine yenileri açtıklarını ve bu işi bir alışkanlık haline getirilmesini ifade ediyorlar.

19 Şub 2019 - 21:54 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat