Reklamı Kapat

Yarından İtibaren Başlıyor

Yarından İtibaren Başlıyor

Yarından İtibaren Başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli ve çevresinde yarından itibaren kar, yağmur ve karla karışık yağmurun etkili olması bekleniyor.

Konya Ereğli ve civarında geceleri sıfırın altına düşecek olan hava sıcaklığı gündüzleri ise 5-6 dereceye kadar gerileyecek.

Bölgede 15 Kasım 2018 Perşembe günü ile birlikte yağışlı ve soğuk hava dalgasının etkisine girilecek.

Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri karla karışık yağmurun beklendiğini belirten Meteoroloji yetkilileri Pazar ve pazartesi günleri ise yağışların yağmur şeklinde devam edeceğini duyurdu.

Perşembeden itibarenyaklaşık 10 derece düşecek olan hava sıcaklıkları 6 dereceye kadar düşecek.

Bölgede özellikle gece saatlerinde sıfırın altına 5 dereceye kadar gerileyecek olan hava sıcaklıklarıyla birlikte don olayı da görülecek.

Ereğli ve civarında etkili olacak soğuk hava 3 gün sonra 3-4 derece yükselerek 18 Kasım Pazar günü 10 dereceye, pazartesi günü ise 13 dereceye kadar çıkacak.

14 Kas 2018 - 19:28 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat