Reklamı Kapat

Zafer Eğitim Kurumu Yeni Eğitim Yılına Hazır

Zafer Eğitim Kurumu Yeni Eğitim Yılına Hazır

Zafer Eğitim Kurumu Yeni Eğitim Yılına Hazır
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli Büyük Zafer Eğitim Kurumları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Hazır.

Her geçen gün başarılarını daha da artırarak eğitim çalışmalarına hız kemeden devam eden Ereğli Büyük Zafer Eğitim Kurumları 2018-2019 eğitim öğretim yılı başlarken, yeni eğitim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

16-17 kişilik özel sınıfları ve eğitimdeki üstün başarılarıyla geçtiğimiz yıllara damgasını vuran Ereğli Büyük Zafer Eğitim Kurumları Müdürü Burak Serpek, “Uzun bir tatilin ardından 17 Eylül 2018 Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Burak Serpek, yaptığı açıklamada; “İnanıyorum ki, yeni eğitim - öğretim yılında da çocuklarımız ve gençlerimiz yine kendilerine, vatanımıza ve milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlanacaklardır. Biz de üzerimize düşenin en iyisini yaparak çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilme gayreti içerisinde olacağız.

Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmeleri için olan gayretimiz artarak devam edecektir” dedi.

Serpek; “Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli eğitim kadrosu ve ispatlanmış başarılarıyla Ereğli’nin markası haline gelen Ereğli Büyük Zafer Eğitim Kurumları 2018-2019 eğitim öğretim yılında da kendilerine emanet edilen öğrencilerin her alanda tam donanımlı olarak eğitilmesinde ve geleceğe hazırlanmasında üstün çabalar sarf edecek.

16 Eyl 2018 - 00:41 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat