Reklamı Kapat

Kimler Geldi Kimler Geçti

Kimler Geldi Kimler Geçti

Kimler Geldi Kimler Geçti
Kimler Geldi Kimler Geçti
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Kadim Şehir Ereğli’nin tarihinin çok eskilere dayandığı tarih kayırlarında biliniyor, bunca yıllık tarihinde Ereğli’yi yönetmeye talip olmuş ve muvaffakiyet bulmuş onlarca isim var...

Ereğli’nin tarihinde, Ereğli Belediye Başkanı olarak görev yapmış, bu topraklara ve bu millete hizmet etmiş insanları araştırdık sizler için.

Bulabildiğimiz en eski tarihe kadar gitmeye çalıştık.

2014-2019 yılları arasında Ereğli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Özkan Özgüven, 2019 seçimlerinde görevi teslim aldığı Hüseyin Oprukçu'ye yeniden görevi teslim etti.

Merhum Kenan Akpınar'ın ardından ikinci defa Ereğli Belediye Başkanlığınına gelen isim olan Hüseyin Oprukçu, seçimle iki kez başkan olarak bir rekora imza attı.

İşte, 1950 öncesi ve 1950 sonrası fotoğrafını ve ismini arşivlerden bulabildiğimiz;

Ereğli Belediye Başkanları:

 

1950 ÖNCESİ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLARI

ADI SOYADI

GÖREVE BAŞLAMA

GÖREVDEN AYRILMA

1950 SONRASI EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLARI

ADI SOYADI

GÖREVE BAŞLAMA

GÖREVDEN AYRILMA

HÜSEYİN OPRUKÇU: 31.03.2019 - GÖREVDE

06 Nis 2019 - 16:30 - Kültür Sanat --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat