Reklamı Kapat

O Vagon uzun zamandır yok

O Vagon uzun zamandır yok

O Vagon uzun zamandır yok
Haber albümü için resme tıklayın

Fotoğraftaki vagonu Ereğli’de Ereğlili olup da bilmeyen, görmeyen yoktur.

Ereğli'de adeta nostalji haline gelen ve bir zamanların hatırası olan vagon uzun zamandır yerinde yok.

Uzun yıllardır Kaymakamlık Binası Önündeki oto parkta atıl olarak duran ve sadece kermes zamanlarında kullanılan tren Ereğli Belediyesi tarafından kaldırılalı çok oldu.

2015 yılında dönemin belediyesi tarafından olduğu yerden kaldırılan tren vagonu Ereğlililerin gözünde bir hatıra olarak kaldı.

Uzunca yıldır orada kaderine adeta terkedilmiş olan ve artık çürümeye yüz tutan vagon, çevre düzenlemesi çalışmaları esnasında kaldırıldı.

Ereğli için neredeyse simge haline gelen ancak yılların yorgunluğu ve bakımsızlığı ile atıl hale bulunan tren vagonu Ereğli Belediyesi tarafından bölgeden kaldırdı.

31 Mar 2020 - 17:51 - Kültür Sanat --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat