Reklamı Kapat

Dur ihtarına uymayan araçtan bakın neler çıktı!

Dur ihtarına uymayan araçtan bakın neler çıktı!

Ereğli’de dur ihtarına uymayan araç sürücüsü, yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı: Yakalanan araçtan kaçak içki ve silahlar ele geçirildi.

Konya Ereğli’de polisin şüphe üzerine durdurmak istediği 70 BE 973 plakalı araç, yapılan ihtara rağmen polisten kaçmak istedi.

Ereğli Polisi’nin dur ihtarına uymayan araç sürücüsü ile yaşanan kovalamaca sonrasında, polis ekipleri tarafından durdurulan araçtan çok sayıda kaçak içki ve, silah ve silah malzemeleri ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre saat 11.30 sularında Ereğli Polisi, rutin kontrolleri sırasında şüphe üzerine 70 BE 973 plakalı aracı durdurmak istedi.

Polisten kaçan araç sürücüsü ile polisler arasında yapılan kovalamaca sonrasında kıskıvrak yakalanan araçta 139 adet gümrük kaçağı bandrolsüz farklı markalarda içki ile 1 adet kurusıkıdan bozma nitelik kazandırılmış silah, bu silaha ait 1 adet şarjör ve 7 adet MKE yapımı fişek ele geçirildi.

Operasyon sonrasında araç sürücüsü gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz olarak suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadeleye devam edilmektedir” denildi.

13 Şub 2019 - 17:17 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 471.869 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat