Reklamı Kapat

Ereğli’de bir kişi karantinaya alınmıştı: Tahlil sonuçları çıktı

Ereğli’de bir kişi karantinaya alınmıştı: Tahlil sonuçları çıktı

EREĞLİ’DE 68 YAŞINDAKİ BİR KİŞİ KORONAVİRÜS ŞÜPHESİYLE GÖZETİM ALTINA ALINMIŞTI, O KİŞİNİN TAHLİL SONUÇLARI ÇIKTI.

Konya Ereğli’de Almanya’dan 3 gün önce geldiği belirtilen ve ateş ve öksürük şüphesiyle kaldırıldığı hastanede koronavirüsten şüphelenilen 68 yaşındaki kadının tahlil sonuçları negatif çıktı.

EREĞLİ’DE KORONA VİRÜSE RASTLANMADI

Ereğli’de koronavirüs saptanması.

Konu ile ilgili olarak İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz, “Ereğli’de koronavirüs şüphesi ile gözlem altına alınan hastalarda yapılan tahliller temiz çıktı” dedi.

Dr. Yavuz; Konu ile ilgili olarak kamuoyunda çıkan asılsız söylemlere resmi kaynaklardan açıklama yapılıncaya kadar itibar edilmemesinin gerektiğini vurguladı.

17 Mar 2020 - 20:07 - Sağlık --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat