
Ereğli’de tamamlanma aşamasına gelen yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışına Sağlık bakanı Fahrettin Koca da katılacak.
Konya Ereğli’de Toros Mahallesi’nde yapımına geçtiğimiz yıllarda başlanan ve bu günlerde tamamlanma aşamasına gelen yeni diş hastanesi açılış tarihi netlik kazanmasa da açılışına Sağlık Bakanı Fahrettin koca’nın katılacağını Milletvekili Halil Etyemez bildirdi.
Maliyetinin yaklaşık olarak 10 milyon lirayı bulduğu yeni Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni Devlet Hastanesi yanında bulunan inşaatı tüm hızıyla ilerliyor.
Önümüzdeki aylarda açılması beklenen yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 20 üniteden oluşuyor. Mevcutta 17 diş doktorunun görev yaptığı Ereğli Diş Hastanesinin yetersiz binasından Ereğli halkı kurtulmuş olacak. Yıllardır beklenen yeni hastanede son aşamaya gelindi.