Reklamı Kapat

AK Parti’nin teşkilat sorununu Mehmet Metiner açıkladı

AK Parti’nin teşkilat sorununu Mehmet Metiner açıkladı

AK Parti’nin teşkilat sorununu Mehmet Metiner açıkladı
Video için play'e tıklayın

31 Mart seçimlerinde bir kez daha ortaya çıkan teşkilat sorununu en net biçimde açıklayan Mehmet Metiner, AK Partililerin derdine ortak oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin teşkilatla düzeyinde yaşadığı sorunları ve Ereğli’de de ortaya çıkan sıkıntıları çok net bir şekilde özetleyen AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, çok önemli bir açıklama yaptı.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Mehmet Metiner; “Teşkilat modeli konusunda yeniden düşünmemiz lazım. İl ve ilçe başkanlarını değiştirip tekrar milletvekillerinin istediği kişileri oturtmanın sistemi değiştireceği kanaatinde değilim” dedi.

İlde güçlü bir milletvekilinin getirdiği bir il başkanının ya da ilçe başkanının sistemi değiştirmeyeceğini söyleyen Metiner; “Bir ilde ya da ilçede hiç sevilmeyen bir teşkilat başkanı nasıl bir rapor verecek. Bunlar –ben varlığımı bu milletvekiline borçluyum- diyerek düşünür” dedi.

AK Parti’nin Ereğli’de de çok net bir şekilde yaşadığı sorunları dile getiren Mehmet Metiner’in açıklamaları şöyle:

20 Nis 2019 - 19:19 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat