Reklamı Kapat

Adına da Siyaset Diyorlar

Adına da Siyaset Diyorlar

İnsanda biraz omurga olmalı, yönün belliyse o doğrultuda gideceksin arkadaş! Dün hakkında kötü konuştuğun adamın yanına gidip yalaka olmayacaksın.

Neyden mi bahsediyorum? Tabiki dün Oprukçu hakkında kötü konuşup bugün yanına ilk gidenlerden. Yani bizzat şahit olduğumuz girdiği her ortamda seçim sürecinde Oprukçu şu kadar oy alamaz, hep şişirme balon diyen bazı kişileri bugün Ereğli Belediyesi'nde en ön safta görüyoruz. 

Daha dün aleyhine çalıştığınız adamın yanına gidip bugün 'Ooooo Başkanım Ereğli için ne güzel oldu şehir kurtuldu Helal olsun sana' demek te nedir ? 

Bu yüzden diyorum Omurgalı olacaksın. Bir önce ki dönemde Hüseyin Oprukçu'nun arkasından kuyu kazan bizzat ekmek verdiği adamlar vardı. Bu adamlardan bazıları hem 2014'de hem de bu seçimde aleyhte çalıştı, ama şimdi hiç bir şey olmamış gibi sabahtan akşama kadar Belediye'yi bekliyorlar.

Seçim öncesinde Oprukçu'ya desteğin şişirme balon olduğunu söyleyenler bugün bakıyorsunuz yine en ön safta sözde Sayın Oprukçu'ya destek veriyor.

İyi de arkadaş ! Oprukçu kimin ne olduğunu bilmiyor mu ? Biliyor elbette biliyor. Hüseyin Oprukçu kimin ne olduğunu çok iyi biliyor, sizin karşınızda daha dün ki siyasetçi değil, yılların tecrübesi var.

Vallahi billahi bu tip insanları görünce şaşırmamak elde değil! Ulan diyorum daha dün öyleydin bunu söylüyordun bugün nasıl böyle konuşuyorsun. Adı Siyaset deyip geçiştiriyor. Yürüyün be ordan ne siyaseti resmen adam satma, dönemin adamı olmak, yalakalık yapmaktan başka bir şey değil 

Bu iş her yerde böyle galiba. Ereğli'de daha mı fazla bilmem. Ama Sayın Oprukçu her şeyin herkesin farkında. Dikkat edeceği adamlar var. Kuyusunu kazanlara fırsat vermeyecektir.

20 Nis 2019 - 17:40 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat