Reklamı Kapat

Başkanlık Yarışına Adem Erdal’dan veda

Başkanlık Yarışına Adem Erdal’dan veda

Ereğli’nin belediye başkanlığı yarışında Cumhur İttifakı adayı olan Adem Erdal veda etti.

Konya Ereğli’de AK Parti ve Cumhur İttifakı adayı Adem Erdal, başkanlık yarışını ikinci sırada tamamlayarak veda etti.

Seçmenlerden 20 bin 983 oy alan ve %31,66 oy oranıyla AK Parti’nin gelmiş geçmiş en kötü oy oranına sahip bulunan Adem Erdal en büyük rakibi bağımsız belediye başkan adayı Hüseyin Oprukçu’ya yenildi.

Başkanlığı kazanan Hüseyin Oprukçu ise 24 bin 127 oy alarak %36,40 oy oranıyla 5 yıllık aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Ereğli’de seçimlerin iddialı isimlerinden olan CHP adayı Bülent Ecevit Tatlıdil ise 17 bin 460 oy ile oy oranını %26,34’e çıkarmayı başarsa da seçimlerden üçüncü parti olarak ayrıldı.

Yapılan seçimlerin ve alınan sonuçların Ereğli için hayırlı olmasını diliyoruz.

01 Nis 2019 - 00:27 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat