Reklamı Kapat

Biriniz Bir Şey Söylesin

Biriniz Bir Şey Söylesin

Ereğli'de  AK Parti'den mevcut Başkan Özkan Özgüven ile birlikte 6 aday adayı olduğunu biliyoruz.

İyi de Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal istifa etti ama daha ben Aday Adayıyım diye resmi bir açıklama yapmadı. Neden? 

Bakın sizi çok sevdiğim için buradan abi diye hitap ediyorum. Adem abi aday mısın? Değil misin? Çık açıkla. Diğerleri gibi bu yarışta bende varım, Evet aday adayıyım de, bu zor değil.

Şimdi benim merak ettiğim şu. Resmi açıklama yapmamanız da ki amaç nedir? Muhtemelen destek gördüğünüz yerden direk Adayımız Adem Erdal'dır denecek...

Ama bu doğru değil. Bu yarış aday adaylığı süreci ile başlar. Şimdi diğer aday adayları çıktı kendilerini tanıttı, siz de dün istifa ettiniz bugün toplasaydınız medyayı bu yarışta bende varım deseydiniz ya... Bu yapılan hem diğer aday adaylarına saygısızlık hem de havadan gelip konmak gibi bir şey.

ADAY ADAYLARI İLE AYNI SAFTASINIZ

Hepimiz çok iyi biliyoruz, muhtemelen AK Parti'nin adayı ısrarlar sonuç verirse Adem Erdal olacak. Eyvallah kim olursa olsun sonuna kadar saygı duyarız kimin olduğu bizi zaten ilgilendirmez, biz yapılanları yazar geçeriz.

Ancak nezaketen yaptığınız hoş değil. Hem resmi olarak aday adayıyım demiyorsunuz hem de bugün Kültür Merkezinde diğer aday adayları ile aynı safta oturuyorsunuz. Şimdi sizin bu tavırlarınızdan ben şunu anladım.

'Evet kim ne derse desin aday benim. seçime AK Parti benimle gidecek. Siz de ne olursanız olun'

Yanlış Yanlış Yanlış Adem abi çok yanlış...

DAVAYA GÖNÜL VERENLERE SAYGI DUYUN

Her işin bir kuralı vardır, bu işin kuralı da bellidir, önce aday adaylığı, sonra olursa adaylık sizin bu yaptığınız diğerlerine saygısızlıktır...Ben başka bir şey demiyorum...

01 Ara 2018 - 23:49 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat