Reklamı Kapat

Davutoğlu ve Babacan’dan İstanbul Kararı

Davutoğlu ve Babacan’dan İstanbul Kararı

Son aylarda yeni parti kuracaklarına dair iddialarda bulunulan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın İstanbul seçimleri ile ilgili karar aldıkları iddia edildi.

Yeni parti kuracakları iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ekonomi eski Bakanı Ali Babacan'ın 23 Haziran İstanbul seçimleri geçene kadar sahada görünmeme kararı aldıkları konuşuluyor.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan'ın aktardığı kulis bilgilere göre parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ekonomi eski Bakanı Ali Babacan'ın 23 Haziran geçene kadar sahada görünmeyecekler ve seçim sonrasında yeni parti hazırlıklarını hızlandıracaklar.

YENİ PARTİ ÇALIŞMALARI 23 HAZİRAN'DAN SONRA HIZLANACAK

Erdoğan'ın eleştirileri yeni parti kurma çalışmaları etkilendi mi sorusuna cevap aradığını belirten Takan, "Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan gibi isimler, 23 Haziran geçene kadar 'pek sahada görünmeme' kararı almışlar. 'Seçim sürecini sessizce atlatma' niyetindeymişler. 23 Haziran'dan sonra partileşme süreci ile ilgili daha net açıklamalar yapacakları ifade ediliyor" dedi.

GÜL’LÜ MÜ OLACAK GÜL’SÜZ MÜ O TARTIŞILIYOR"

AK Partili bazı kesimlerin Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı gözlemlediğini ifade eden Takan "Güllü, Gülsüz formüller tartışılıyor. Sınır ötesinde, nerelerde, kimlerin kimlerle temas ettiği sahur bitene kadar tartışılıyor. Herkesin kendine göre bir tahmini ve de altını çizerek belirteyim bir duyumu var" dedi.

20 May 2019 - 04:08 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 471.869 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat