Reklamı Kapat

Oprukçu Net Konuştu

Oprukçu Net Konuştu

Ereğli'de yoğun bir coşku ile karşılanan Mhp Belediye Başkjan Adayı Hüseyin Oprukçu Anıl düğün salonunda yaptığı konuşmasında 'Genel Başkanımızın Ereğli'ye vilayet olma sözü var' dedi. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Konya Mhp İl Başkanı Murat Çiçek, Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve çok sayıda partilinin katıldığı programda bir konuşma yapan aday Hüseyin Oprukçu önemli konulara değindi.

Yürek sızımızı dindirmek için Ereğli'ye geldik, bir beş yıl daha kaybetmesin diye Ereğli ye geldik, hizmet etmek için Ereğli'ye geldik diyen Oprukçu, 2009 yılında da aday adayı değildim Sayın Genel Başkanımız emretti, 94 yılından bu yana hep aday oldum cırmaladım kaldım, her seferinde emriniz olur dedim.

Ereğli'ye şerefle bir beş yıl hizmet ettik, Ereğli bizim göz bebeğimiz o yüzden kayıtsız kalamadık, bir ömür acı çekmiş yüreği bağrı yanık bir kardeşiniz olarak hep yalın ayak kaldık, biz çalıştık bize verilen şerefe halel getirmemek için çok çalıştık bizlere yaptıkları zulümleri tekrar hatırlatmak istemiyorum tüm engellemelere rağmen çok iş başardık ve inşallah yeniden Belediye Başkanı olarak yaşadığımız acıları unutturacağız.

ADAM GİBİ HİZMETİN ÖRNEĞİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ 

Memlekete nasıl adam gibi hizmet edilir bunun örneğini ortaya koyacağız ifadelerini kullanan Oprukçu, Genel Başkanımız bizlere hep örnek olmak lazım derdi Hüseyin Sözlü Adana'da örnek oldu Ereğli'de de adam gibi bir Belediye Başkanlığı yapıldığına herkes şahit oldu yeniden şahit olacaksınız hemşehrilerim bana 'Sen kaybetmedin kaybeden Ereğli oldu' diyorlar, işte onun için gel dediniz bizde geldik.

Genel Başkanımız emrettiğinde 'Ereğli'ye güzel hizmetler yaptın muhtemelen yarım kalanların da vardır onları tamamlayalım ilave hizmetlerimiz ile inşallah Ereğli'yi Anadolu'nun Parlayan Yıldızı haline getirelim' demişti.

Ereğlli'nin vilayet olmasını öteden beri Sayın Genel Başkanımız da arzu ediyordu, inşallah Mhp Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Ereğli'yi vilayet yapacak. Vilayet sayısı da 100' e çıkacak ilçe sayısı ise 1000'e tamamlanacak.

18 tane vilayet geliyor içinde Ereğlimiz de var Sayın Genel Başkanımızında işaret ettiği bir husus bu Vilayet Ereğli'nin Belediye Başkanı olma şerefini sizlerle birlikte yaşayacağız diye konuştu.

08 Ara 2018 - 17:32 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat