Reklamı Kapat

Bizim Ereğlisporumuz var

Bizim Ereğlisporumuz var

31 Mart yerel seçimlerinden önce Ereğli halkına başta Milletvekili Halil Etyemez olmak üzere ittifak heyeti tarafından verilen bir söz vardı.  

2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor takımı Ereğli'nin olacak ve ilçe halkımız futbol zevkini sonuna kadar yaşayacaktı. Seçimlerden önce Milletvekili Halil Etyemez kendi sosyal medya hesaplarından da bu haberi müjde olarak duyurmuş gereken girişimlerin yapıldığını söylemişti.

Ancak bugün gerçek ortaya çıktı. Anadolu Selçukspor takımı Akşehir'e verildi. Konu ile ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından Ereğli'li olan  teknik direktör Gürses Kılıç yaptı.

Kılıç, üzgün olduğunu ifade ederek Konyaspor yönetiminden daha önce söz aldığını ancak takımın Akşehir'e verildiğini söyledi.

PEKİ NEDEN ARKASINDA DURMADINIZ.

Vatandaşın merak ettiği konu da bu. Verilen sözün neden arkasında durmadınız?

Seçimlerden önce müjde olarak duyurduğunuz Anadolu Selçukspor artık Ereğli'nin takımı oldu ifadeniz neden gerçek olmadı. Her şey seçim bitinceye kadarmıydı ? Seçimi Ak Parti olarak kaybettiğiniz için mi bu takım bugün Akşehir'e verildi?  Eksik olan neydi? Açıklama yapmamanızın nedeni nedir ? 

EREĞLİ HALKINA BÖYLE DAVRANMAKLA ELİNİZE BİRŞEY GEÇMEZ 

Ereğli'de yaşayan her birey sorar, nedenini merak eder. Bu davranış sizlere yakışmadı. Madem bir söz verdiniz, gerçekleşmesi için herşeyi yapmanız gerekirdi. Böyle yaparak kimsenin eline birşey geçmez. Sadece kaybeden yine Ereğli olur.

ŞİMDİ MERAK EDİLEN TEK ŞEY 

Ereğli halkı şimdi bir şeyi merak ediyor. Acaba seçimlerden önce verilen Ereğli'ye yeni stadyum yapma sözü tutulacak mı ? 

Anadolu Selçukspor takımı Akşehir'e hayırlı uğurlu olsun.

09 Haz 2019 - 01:46 - Spor --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat