Reklamı Kapat

Fenerbahçe yine kayıp

Fenerbahçe yine kayıp

Haftalardır puan kaybeden ve neredeyse ligden düşme sınırına dayanan Fenerbahçe, sahadan yine puansız ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

Fenerbahçe'nin daha atak oynadığı ve zaman zaman gol pozisyonları da yakaladı ancak skoru değiştiremedi. Antalyaspor ise tek tehlikeli atağını 86. dakikada yaptı ancak bu pozisyondan da gol sesi çıkmadı.

Roman Neustadter, 75. dakikada kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe, son bölümü 1 kişi eksik oynadı.

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 27'ye, Fenerbahçe ise 16'ya yükseltti ve sarı lacivertliler ilk yarıyı 17. sırada tamamladı.

Antalyaspor, ikinci yarının ilk maçında Kayserispor'u sahasında ağırlayacak. Fenerbahçe ise Bursaspor deplasmanına gidecek.

24 Ara 2018 - 22:08 - Spor --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat