Reklamı Kapat

Milli Takım'da Mircea Lucescu dönemi bitti

Milli Takım'da Mircea Lucescu dönemi bitti

Türk Milli Takımında Lucescu dönemi sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile yollarını ayırdı.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mircea Lucescu ile yollarını ayırma kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu, bu kararını Rumen teknik direktöre iletti.

Lucescu'nun görevine son verilmesinin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile masaya oturan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Şenol Güneş'in sezon sonuna kadar hem Milli Takım hem de Beşiktaş'ı çalıştırmasını isteyecek.

Tazminat ödenecek mi?

Mircea Lucescu ile fesih için görüşmelere başlayan TFF Yönetimi, Rumen çalıştırıcı ile de anlaşmaya vardı. A Milli Takım'dan senelik 2.5 milyon Euro maaş alan ve sözleşmesinin bitimine 4 ay kalan tecrübeli teknik direktöre fesih tazminatı ödenmeyecek. Rumen çalıştırıcı, 4 aylık maaşını alacak ve yollar ayrılacak.

Lucescu ile yolların ayrılmasının ardından ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın yeni hocası olması bekleniyor.

11 Şub 2019 - 16:57 - Spor --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat