Reklamı Kapat

Zübeyir Dursun iddialara yanıt verdi

Zübeyir Dursun iddialara yanıt verdi

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, bugün 'Siyaset Arenası'nda kendisi hakkında kamuoyunda konuşulan ve gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen iddialara yanıt vererek 'Bu bir iftiradır' dedi.

Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler parkında gazeteci Özcan Saraç'ın hazırlayıp sunduğu gazeteci Umut Yaygır'ın da yorumlarıyla katıldığı 'Siyaset Arenası' programında Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun hakkında kamuoyunda bir süredir konuşulan ve açığa kavuşması gereken iddiaların sorulmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Zübeyir Dursun, 'Ortaya atılan iddiaların gerçeklerden uzak ve tamamen siyasi anlamda kendisini yıpratmaya yönelik iftiralar olduğunu kaydetti.

Dursun açıklamasında şunları söyledi : 

'Ben Ak Parti İlçe Başkanı olarak hiç bir kurum ve kuruluşa ticari anlamda ilişkilerim bulunan yem fabrikası'ndan yem alınması noktasında sözlü veya yazılı telkinde bulunmadım. Kaldı ki Ereğli'de yem ticareti yapan sadece bir kurum vardır. Bununla ilgili olarak kayıtlara bakıldığında da ticari manada her hangi bir ilişkimizin olmadığı ortaya çıkacaktır.

Ortaya atılan ve adına iddia denen bu tür söylemlere halkımızın kesinlikle itibar etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ak Parti olarak bizler her zaman sivil toplum kuruluşlarımızın ve kurumlarımızın yanındayız. Onların menfaatinin halkımızın menfaatleri olduğu gerçeğinden hiç bir zaman ödün vermedik, vermeyeceğiz. 

Burada yaşanılan olaya baktığımızda şahsım ve ticari anlamda beraber olduğum işyerinin üzerinden gerek siyasi hayatıma gerekse temsil etmiş olduğum siyasi partiye iftira atmak suretiyle zarar verilmek isteniyor.

Yanlız bizler şartlar ve koşullar ne olursa olsun yıldırmaya, yıpratmaya çalışanlara kesinlikel taviz vermeyecek, çaba ve gayretimizi bir fazla arttırarak gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse merkezi hükümetimizin hizmetleri ile elimizdne geleni yapacağız' dedi.

15 Oca 2020 - 21:35 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat