Reklamı Kapat

Kaymakam Çiftçi'den Ziyaret

Kaymakam Çiftçi'den Ziyaret

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, bu kez tarım arazilerini kontrol ederek çiftçilerle sohbet etti.

Ereğli Pankobirlik Başkanı Talha Üzer, Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Borsa Yönetim Kurulu üyesi Uğur Yaman ve Hacı Mustafa Mahallesi muhtarı Mahmut Coşkun ile birlikte ekili arazileri gezen, bu yılın mahsülü konusunda bilgi alan Çiftçi, son günlerde yağan yağmurların çiftçinin yüzünü güldürdüğünü ifade etti.

Pankobirlik Başkanı Talha Üzer, Kaymakam Çiftçi'nin duyarlı olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Üzer, çok değerli Ereğli kaymakımız Hayrettin Çiftçi beye biz üreticilerin tarım arazileri kontrollerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Tarımla alakalı olması da bizleri ziyadesiyle memnun etti dedi.

26 Haz 2019 - 00:55 - Tarım --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat