Reklamı Kapat

Ereğli Haberleri 117 Ülkede Takip Ediliyor

Ereğli Haberleri 117 Ülkede Takip Ediliyor

Ereğli Haberleri 117 Ülkede Takip Ediliyor
Ereğli Haberleri 117 Ülkede Takip Ediliyor
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli’de, Konya’da, İç Anadolu Bölgesinde ve Türkiye’nin tamamında yoğun olarak takip edilen Ereğli Haberleri adeta rekor kırıyor.

Konya Ereğli’den yayın hayatını sürdüren www.ereglihaberleri.com tüm dünyada toplam 117 ülkede takip ediliyor.

Günlük ortalama ulusal gündem ile birlikte 200 habere yer verilen Ereğli Haberleri, alanında üstün başarılarını sürdürüyor.

DEDİKODU DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ

Ereğli’de Konya’da bölgede ve ülkede öne çıkan haberlerin an be an yayınlandığı, hızlı, aktif ve doğru haberciliğin adresi Ereğli Haberleri Google Alexa verilerine göre İç Anadolu Bölgesinde en çok takip edilen siteler arasında yerini koruyor.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Ereğli Haberleri, Google Alexa verilerine göre, Türkiye’de goofgle, youtube, facebook gibi sitelerin de yer aldığı en çok takip edilen siteler sıralamasında 751. Sırada. Dünya genelinde ise 50 bininci sıraya kadar yükselen www.ereglihaberleri.com dünya genelinde toplam 117 ülkeden takip ediliyor.

AYDA YAKLAŞIK OLARAK 1 MİLYON 500 BİN SAYFA GÖSTERİMİ

Haber yoğunluğu  hızlı ve doğru habercilik anlayışından ödün vermeyen Ereğli Haberleri, günlük ortalama 50 bin kişinin girdiği Ereğli Haberleri'nde ayda ise ortalama 1 milyon 500 bin defa sayfa gösterimi sağlanıyor.

Günlük ortalama 200 haber içeriğinin girildiği Ereğli Haberleri’nde yerel, bölgesel ve ulusal  hatta uluslar arası haberlere yer veriliyor.

Sanattan spora, siyasetten asayişe kadar güncel her konuda haberlere yer verilen www.ereglihaberleri.com Ereğli’de ve Konya genelinde rakip tanımıyor.

GOOGLE ANALİTİK VERİLERİNE GÖRE ÖNDEYİZ

Google Analitik verilerine göre sayısal olarak her zaman önde olan Ereğli Haberleri toplam 117 ülkeden takip ediliyor.

İŞTE EREĞLİ HABERLERİNİN TAKİP EDİLDİĞİ ÜLKELER:

TÜRKİYE, Germany, Cyprus, France, Netherlands, Austria, Belgium, United Kingdom, Switzerland, Sweden, Australia, Denmark, Russia, Canada, Saudi Arabia, Azerbaijan, Iraq Bulgaria, Norway, Italy, Ukraine, Japan, Oman, Greece, Georgia, Romania, Uzbekistan, Finland, Kuwait, Qatar, Poland, Algeria, United Arab Emirates, Kazakhstan, Guinea, Serbia, Libya, Mali, India, South Korea, Spain, Indonesia, Moldova, Montenegro, Nigeria, Tanzania, Albania, Israel, Sudan, Egypt, Hungary, Uganda, Ireland, Kyrgyzstan, Philippines, Singapore, Thailand, Bosnia ; Herzegovina, Côte d’Ivoire, Croatia, Cambodia, North Macedonia, Senegal, Kosovo, South Africa, Afghanistan, Czechia, Jordan, Morocco, Bahamas, Belarus, Cuba, Liechtenstein, Malta, Mexico, Malaysia, Niger, New Zealand, Slovenia, Slovakia, Suriname, Chad, Tunisia, Taiwan, Armenia, Argentina, Burkina Faso, Bahrain, Brazil, Congo – Kinshasa, Chile, China, Colombia, Dominican Republic, Ghana, Iceland, Lebanon, Liberia, Lithuania, Luxembourg, Latvia, Madagascar, Myanmar (Burma), Northern Mariana Islands, Mauritania, Maldives, Mozambique, Peru, Portugal, Somalia, Tajikistan, Turkmenistan, Venezuela, Zambia.

29 Tem 2020 - 23:37 - Teknoloji --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat