Reklamı Kapat

Herkes merakla bekliyor: Yerli otomobilde 'lale' detayı

Herkes merakla bekliyor: Yerli otomobilde 'lale' detayı

Herkes merakla bekliyor: Yerli otomobilde 'lale' detayı
Herkes merakla bekliyor: Yerli otomobilde 'lale' detayı
Haber albümü için resme tıklayın

Herkesin merak ve heyecanla beklediği yerli otomobilde detaylar ortaya çıkmaya başlarken “Lale” detayı da netleşti.

27 Aralık Cuma günü Türkiye kamuoyuna tanıtılması beklenen yerli otomobil şimdiden herkesi heyecanlandırdı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yerli otomobilin ön panjurunun göründüğü yeni bir fotoğraf paylaştı. Panjurda, lale motifi dikkat çekti.

Yerli otomobilde lale detayı

Türkiye'nin merakla beklediği Türkiye'nin Otomobili için geri sayım devam ediyor. Bu kapsamda TOGG, her gün saat 14.30'da otomobile ait yeni bir detayı paylaşıyor.

Bu kapsamda TOGG, Türkiye'nin Otomobiline ait bir detayı daha Twitter'dan paylaştı. TOGG'un #YeniliğeYolculuk etiketiyle paylaştığı fotoğrafta, lale figürlerinin yer aldığı ön panjur yer aldı.

Bakan Varank'tan 'lale' paylaşımı

Yerli otomobille ilgili 'lale' detayının belli olmasının ardından, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Twitter hesabından lale emojisi paylaştı.

Yerli otomobil göz kırptı

TOGG, önceki gün yerli otomobilin farlarının göründüğü fotoğrafı paylaşmıştı. Paylaşımda, "Her gün 14.30’da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin." ifadelerine yer verilmişti.

Ayna detayı belli oldu

Dün paylaşılan fotoğrafta ise, otomobilin ön cam, tavan çıtası, A sütunları ve aynalarını gösteren yeni bir fotoğraf paylaşılmıştı.

25 Ara 2019 - 20:46 - Teknoloji --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat