Reklamı Kapat

AK Parti Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Çalışmalarına Devam Ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli AK Parti İlçe Teşkilat Başkanlığı çalışmalarına gündüzlerin yanı sıra geceleri de devam ediyor.

Yaklaşan mahalli idareler seçimlerine her açıdan hazırlanmak isteyen AK Parti İlçe Başkanvekili Zübeyir Dursun, ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Sandık Kurullarını oluşturan Başkan Zübeyir Dursun, Mahalle Sandık Kurulu Toplantılarını da mahallelerde, mahalle temsilcileri ile birlikte yürütüyor.

Çalışmalar kapsamında bu akşam da Hacımemiş Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti heyeti, yapılan toplantının verimli geçtiğini ifade etti.

Hacımemiş Mahallesi Sandık Yönetim Kurulu Toplantısına AK Parti İlçe Başkanvekili Zübeyir Dursun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Fatih Saçıkaralı ve Kadın Kolları Başkanı Güler Kal katıldılar.

İlçe Başkanvekili Zübeyir Dursun, yaptığı açıklamada; “Bizler teşkilat olarak her şart ve ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de yapılan çalışmaların karşılığını göreceğiz. Gayret bizden takdir Allah’tandır” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise; “Gayretle, samimiyetle ve sevgiyle yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

13 Ara 2018 - 01:24 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat