Reklamı Kapat

Ereğli’de inanılmaz görüntüler

Ereğli’de inanılmaz görüntüler

Ereğli’de inanılmaz görüntüler
Ereğli’de inanılmaz görüntüler
Haber albümü için resme tıklayın

Ulusal televizyonlarda ve sosyal medyada sık sık rastlanılan görüntülere pek çok kişi şüpheyle bakıyordu, aynı manzara Ereğli’de de karşımıza çıktı.

Son yıllarda piyasa fiyatlarına müdahale etmek isteyen kişilerin stokladıkları ve sarımsaklar ellerinde kalınca çareyi Ereğli’de yol kenarına dökmekte buldular.

Konya Ereğli’de yol kenarına dökülmüş yüzlerce çuval sarımsak görenleri hayrete düşürdü.

Sosyal medyada çok sık rastlanılan görüntülere inanmayan ve gerçek olamayacağını düşünen pek çok vatandaş bu görüntüleri görünce ortada gizli bir planın olduğuna kanaat getirdi.

Konya Ereğli’nin Çayhan Mahallesi civarında yol kenarına atılmış yüzlerce çuval sarımsak bulundu.

Çürümeye başlamış ve artık hiçbir faydası olmayacak sarımsakların piyasa fiyatını yükseltmek için ambarlarda saklandığı, bozulunca da yol kenarına atıldığı tahmin ediliyor.

Görüntüleri görenler, şaşkınlıklarını gizleyemezken, “vatandaşın ceplerine göz dikenlere lanet olsun” ifadelerini kullandılar.

27 Nis 2019 - 15:38 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat