
Otobüs şoförü bagajdaki dinlenme yerinde ölü bulundu

Şok haber, Ereğli Konya karayolunda mola veren yolcu otobüsünün ikinci şoförü bagajdaki dinlenme yerinde ölü bulundu.
Konya yönünden Ereğli’ye buradan da Batman’a gitmekte olan yolcu otobüsü Karapınar’da mola verdi.
Moladan sonra yapılacak olan şoför değişimi için ikinci şoför uyuduğu bagajdaki dinlenme yerinden uyandırılmak istendi ancak cansız bedeni ile karşılaşıldı.
Alınan bilgilere göre, bir otobüs firmasında şoför olarak çalışan 55 yaşındaki Enver Taş, Batman seferini yapmak için dün saat 14.30'da İzmir'den yola çıktı. Manisa’nın Kula ilçesine kadar aracı kullanan Taş, dinlenmek üzere aracı diğer şoföre devrederek bagaj kısmındaki dinlenme alanına geçti.
Gece saat 00.30 sıralarında Konya'nın Karapınar ilçesine gelen diğer şoföre Akan Özkanat, burada mola verip değişim yapmak için Taş'ın yanına gitti. Ancak Özkanat Taş'ı uyandıramadı.
Bunun üzerine durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Taş'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Taş'ın cansız bedeni, otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Kalp krizine bağlı olarak hayatını kaybettiği üzerinde durulan Taş'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.
Yorum Yazın