Ereğli Haberleri

Ereğli Haberleri

19 Haziran 2018 Salı
IPhone X vihdoin esiteltiin!
IPhone X vihdoin esiteltiin! Mitä iPhone X tarjoaa meille? Kuinka paljon iPhone X maksaa? Tässä on kaikki ohjeet iPhone X: lle.
Kategori : Dünya
12 Eylül 2017 22:43
 
IPhone X vihdoin esiteltiin!

IPhone X vihdoin esiteltiin! Mitä iPhone X tarjoaa meille? Kuinka paljon iPhone X maksaa? Tässä on kaikki ohjeet iPhone X: lle.

Apple Watch on tullut maailman laajimmin käytetty sykemittari. Kello pystyy nyt havaitsemaan rytmimuutokset. Olemme paljastaneet Applen sydäntutkimuksen. Apple Heart -tutkimus myydään Yhdysvalloissa vuoden lopulla.

iPhone X, iPhone 8 ja iPhone 8 Plus oli odotettavissa miljoonilla ihmisillä. Applen uusi iPhone X on otettu käyttöön koko maailmaan käynnistämällä kaikki Applen. Yksi tunnetuimmista ominaisuuksista on avain iPhone X: n päänäytöllä.

Apple on ilmoittanut hiljattain erityisen AirPower-latausyksikön iPhonelle, iPhone 8: lle, iPhone 8 Plus: lle, AirPodsille ja Apple Watch Series 3: lle, joka tukee langatonta lataustekniikkaa! Tämä laturi on myynnissä ensi vuonna. iPhone X, 64 ja 256 Gt sisältävät kaksi eri vaihtoehtoa. 64 Gt: n tallennustilaa varten sinun tulee maksaa 999 dollaria. IPhone X myydään 27.10. Puhelin tulee hyllylle 3. marraskuuta.

Face-to-face-tekniikka tuo myös animoituja emoja, jolla on Animoj-nimi. Lisäksi Quad-LED True Tone -vapaa on toinen huomionarvoinen ominaisuus iPhone X: stä.

Toinen huomionarvoinen ominaisuus iPhonessa X on, että sillä ei ole enää Home-näppäintä edessä ... Riittää, että koskettamalla näyttöä palaat päänäyttöön. Touch-ID: n tunnus on Face ID. Pieni alue edessä iPhone X on melko täynnä. IPhone X: ssä on prosessori nimeltään A11 Bionic neural engine. Face ID; se voi havaita ja sopeutua satoja muutoksiin. Valokuvausjärjestelmää ei voi hämätä. Face ID -tunnusta voidaan käyttää myös Apple Payin maksujen vahvistamismenetelmänä.

Hinnat: iPhone 8 myydään 699 dollaria, kun taas iPhone 8 Plus on hinnoiteltu 799 dollaria. Puhelimet myydään 22. syyskuuta.

Yksi iPhone 8: n ja iPhone 8 Plus: n tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että se tukee langatonta lataustekniikkaa, toisin kuin aiemmat mallit. IPhone 8: ssa on takana 12 MP-kamera. Huomaa myös, että 4K 60 FPS videotallennus voidaan tehdä iPhone 8: n ja iPhone 8 Plus: n avulla.

Okunma : 2006
Foto galeri
AYD HABER İÇİ SAĞ
Gündem haberleri
Sertavul’da Can Pazarı
17 Haziran 2018 Okunma: 8592 Ulusal Haberler
Ereğli’de Trafik Kazası Yaralılar Var
17 Haziran 2018 Okunma: 7046 Asayiş
Ereğli’de feci kaza: 6 kişi yaralandı
16 Haziran 2018 Okunma: 6149 Asayiş
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın